< Powrót

Oficjalna premiera: Czasy premiery i Pakiety Startowe!

Dowiedz się, kiedy będziesz mógł zacząć grać i co czeka na ciebie w nowych Pakietach Startowych Albion Online.

9 lipca 2017 21:00 przez Enya


AKTUALIZACJA 10 lipca, 00:50 UTC:


Obecni Założyciele otrzymają także wierzchowce i ekwipunek znajdujące się w Pakietach Startowych odpowiadającego poziomu.

Aby uzyskać więcej informacji, czytaj ten wątek.

 

Czas oszaleć na punkcie premiery Albion Online, ponieważ testy Beta i program założycielski dobiegły końca, a serwery zostały wyłączone w przygotowaniu na premierę 17 lipca. Odliczanie czas-start!

Kiedy możecie zacząć grać?

Do oficjalnej premiery Albion Online został jeszcze tylko tydzień. Kiedy dokładnie będziecie mogli zacząć swoją przygodę? Zależy to od poziomu waszego Pakietu.

  • 17 lipca o 13:00 UTC: Legendarni Założyciele i Początkujący
  • 18 lipca o 13:00 UTC: Heroiczny Założyciele i Początkujący
  • 19 lipca o 13:00 UTC: Weterani: Założyciele i Początkujący

Nie jesteś pewien, kiedy serwer zostanie uruchomiony w twoim czasie? Oto 13:00 UTC w kilku strefach czasowych:

  • 06:00 a.m. PDT (Los Angeles)
  • 09:00 a.m. EDT (Nowy Jork)
  • 10:00 a.m. BRT (São Paulo)
  • 03:00 p.m. CEST (Bruksela, Berlin, Paryż)
  • 04:00 p.m. MSK (Moskwa)
  • 11:00 p.m. AEST (Sydney)

Nie możesz poradzić sobie z czekaniem? Każdy posiadacz Pakietu Założyciela otrzyma dostęp do serwera testowego „Mordred” od 10 lipca około 12:00 UTC.

Pakiety Startowe

Program Pakietów Założycielskich się zakończył, przedstawiamy więc Pakiety Startowe Albion Online! Kliknij poniższy przycisk, aby uzyskać dodatkowe informacje na ich temat.

Pakiet Weterana

29,95 USD

Heroiczny Pakiet

49,95 USD

Legendarny Pakiet

99,95 USD

Czas rozpoczęcia: 19 lipca

Czas rozpoczęcia: 18 lipca

Czas rozpoczęcia: 17 lipca

2000 szt. Złota

4500 szt. Złota

12000 szt. Złota

30 dni Premium

60 dni Premium

90 dni Premium

 

    

Ekwipunek Heroicznego Poszukiwacza Przygód

Ekwipunek Legendarnego Poszukiwacza Przygód

 

      

Awatar Heroicznego Poszukiwacza Przygód

Awatar Legendarnego Poszukiwacza Przygód

 

 

Wóz Legendarnego Poszukiwacza Przygód

 

 

Koń Legendarnego Poszukiwacza Przygód

 

 

Ekwipunek Heroicznego Poszukiwacza Przygód

 

 

Awatar Heroicznego Poszukiwacza Przygód


Najnowsze wiadomości



Najnowsze wpisy



Najnowsze filmy



Share this



Or copy this link: